Det ni missat

På fem månader så förstår ni kanske att det är en del saker som hänt, så här får ni se i stora drag vad ni som hänt:

 
Här är jag på bild på skolavslutningen. Jag är blondin och har till och med haft på mig lite smink (!)
   (Detta är alltså en ganska gammal bild.)

 
Jag har skaffat en till katt, Luffsa. Hon är jättesöt, snäll och ... ja, som ni ser: Busig!
   (Hon är yngre på den här bilden, men vi har dessvärre nog ingen äldre bild.)

 
Så här ser en del av min skola ut, Polhemskolan. Där går jag Hotell- och Restauranglinjen och stortrivs! Jag ser t.o.m. fram emot skolan (jippie!)


Plan för Halloween-fest

För ungefär en vecka sedan bestämde jag att ha en Halloween-fest tillsammans med mina vänner. Vi blir troligtvis fem personer tillsammans, så det blir en mer personlig "fest" än om vi varit 20 personer. Enligt mig är det bra att vi inte är för många, då kan man ge mer tid åt varandra istället.
   Jag har bestämt en aktivitet vi ska göra och vad jag ska klä ut mig till, men det får ligga hemligt för allmänheten tills Halloween gått över. De bjudna får nämligen inte reda på vad som vi ska göra mer än att bjudas på "läskig" mat, gå ut och knacka dörr (bus eller godis), att jag ska berätta en spökhistoria åt dem på kvällen och att vi ska klä ut oss.

Jag ser jättemycket fram emot Halloween, och jag ser jättemycket fram emot att få skrämma livet ur dem! Moohahahahahaaa!!!

 
Halloween, here I come! Den 31/10 smäller det!

Snälla, om du har några bra Halloween-tips eller recept: Dela med dig av dem! Jag skulle verkligen behöva inpiration och sådant... Jag vill att vi ska ha det så roligt (och läskigt) som möjligt.


Nytt försök

Tänk att det gått över fem månader sedan jag bloggade sist... Svårt att tro att det var så länge sedan.

Sist jag gjorde ett inlägg så skrev jag meningen "En paus i skrivandet kanske får mig på andra tankar för att lösa problemet...(?)" Nu har mer en en paus gått, men bloggarlusten har faktiskt delvis kommit tillbaka. Och lusten för att läsa andras bloggar har också kommit tillbaka. Inte lika starkt intresse, men det kommer kanske mer med tiden.



Så vad säger ni, bör jag ge det ett till försök med skrivandet?

RSS 2.0